PARTIZAN ČEKA LIMOŽ: Čanak najavljuje borbu za pobedu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2017, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN ČEKA LIMOŽ: Čanak najavljuje borbu za pobedu

Meč se igra u utorak od 20 časova.

Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova dočekaće ekipu Limoža u devetom kolu C grupe u okviru Evrokupa. Crno-beli su dva kola pre kraja prve faze izgubili sve šanse za plasman u narednu rundu pošto imaju skor 1-7 i nalaze se u seriji od pet poraza. Limož je u prvom meču slavio sa 92:83.

NIKO SE OVOME NIJE NADAO: Partizan oborio Zvezdin rekord

TEODOSIĆ >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << UVEREN: Da smo bili kompletni, uzeli bi zlato na EP

Utakmica sa Limožom nema zbog toga takmičarski značaj, ali će Partizan svakako ići na pobedu posebno pošto su posle promene trenera, jer je Nenad Čanak zamenio Miroslava Nikolića, ubedljivo savladali MZT u ABA ligi.

Bogdan trojkama napunio koš Toronta, Bobi igrao manje od sekunde (VIDEO)

 - Iako smo izgubili šanse za plasman dalje, Partizan u Pioniru ima obavezu da u svakoj utakmici ide na pobedu. Pokušaćemo da ispravimo stvari koje su bile loše protiv MZT, pre svega da smanjimo „prazan hod“ i da što duže držimo intervale igre u kojima je prisutan zadovoljavajući intenzitet u oba pravca. Utakmica je na dan velike slave, ali se nadam da će navijači doći da nas podrže – rekao je Nenad Čanak.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.