PARNI VALJAK GAZI PUNIM GASOM: Partizan sa četiri komada ispratio Voždovac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 20:34

PARNI VALJAK GAZI PUNIM GASOM: Partizan sa četiri komada ispratio Voždovac (VIDEO)

Crno-beli zadržali maksimalan učinak.

Fudbaleri Partizana savladali su u trećem kolu Superlige Srbije na stadionu u Humskoj Voždovac sa 4:0 (2:0) i tako zadržali maksimalan učinak u domaćem šampionatu. Crno-beli su već na poluvremenu imali dva gola prednosti i u nastavku samo potvrdili trijumf.

Prvih desetak minuta nije se gotovo ništa dešavalo na meču, da bi u 11. minutu Rikardo postigao gol koji je prvobitno poništen zbog ofsajda. Međutim, proverom VAR-a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je odluka promenjena i Partizan je vodio 1:0. Čekalo se osam minuta na naredno uzbuđenje kada je Šćekić glavom šutirao pored gola, da bi isti igrač u 22. minutu postigao gol glavom na asistenciju Holendera. Nemanja Jović je u 32. I 41. minutu imao dve dobre prlilike, ali mu je u oba slučaja nedostajalo I malo sreće da postigne gol. Gosti su zapretili u 44. minutu preko Milosavljevića koji je šutirao malo iznad gola sa skoro 30 metara, a minut kasnije mu se revanširao Živković koji je bio još neprecizniji. Do poluvrmeena je Voždovac još jednom zapretio preko Vujnovića, ali je njegov slab šut Stevanović lako zaustavio pa se rezultatom 2:0 otišlo na veliki odmor.

Danilo Pantić koji je ušao na poluvrmenu je u 49. minuut šutirao preko gola, da bi Holender četiri minuta kasnije postigao prvi gol u sezoni na asistenciju Rikarda za vođstvo crno-belih od 3:0 I rešio pitanje pobednika. Kontrolisao je Partizan dešavanja na terenu, da bi Pantić u 70. minutu sjajno izveo slobodan udarac i povisio na 4:0. Do kraja više nije bilo uzbuđenja, osim pokušaja Vujnovića koji je Stevanović uspeo da zaustavi i promašaja Uroševića, a crno-beli su ostvarili još jednu laku pobedu.

Kraj utakmice 3. kola Linglong Tire SLS FK Partizan - FK Voždovac, konačan rezultat je 4:0, strelci su bili Rikardo, Šćekić, Holender i Pantić⚫️⚪️⚫️⚪️ pic.twitter.com/p1qxjna4zu

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 1, 2021

Fudbaleri Partizana od 21 čas dočekaće u Humskoj ekipu Voždovca u trećem kolu Superlige Srbije i pokušati da nastave sa odličnim igrama koje pružaju od početka sezone.

Crno- beli su u prva dva kola ostvarii maksimalan rezultat pobedama protiv Proletera i Vojvodine, a slavili su i u oba meča drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede i u odličnom raspoloženju dočekuju Zmajeve koji su posle startnog porasza uspeli u prošlom kolu da savladaju Proleter.

Napred Partizan! 👊🏻⚫⚪

🏆 Linglong Tire SLS

🆚 FK Voždovac

🏙 Beograd

🏟️ Stadion Partizana

📆 1. avgust 2021.

🕖 21h

📺 @arenasport_tv

📲 #PARVOŽ pic.twitter.com/BLoTgaSKn9

— FK Partizan (@FKPartizanBG) August 1, 2021

Partizan ima status favorita u večerašnjem meču, iako je Voždovac umeo da namuči crno-bele. U poslednjih 10 mečeva u domaćem šampionatu Partizan je ostvario šest pobeda, a Voždovac četiri štoi znači da Zmajevi umeju da sapletu crno-bele.

DRUGO POLUVREME

PRVO POLUVREME

PARTIZAN - VOŽDOVAC 4:0 (2:0)

STADION Partizana

STRELCI: Rikardo 11, Šćekić 22, Holender 53, Pantić 70

SUDIJA: Milan Mitić

PARTIZAN: Stevanović, Živković, Ostojić, Vujačić, Urošević, Zdjelar (od 60. Smiljanić), Šćekić, Holender (od 60. Lutovac), Natho (od 46. Pantić), Jović (od 46. Pavlović), Rikardo (od 60. Milovanović).

VOŽDOVAC: Preković, Lasickas, Mijailović, Milović (od 75. Cvetković), Hajdin (od 60. Ivezić), Purtić, Milojević (od 82. Cvetićanin), Bogdanović, Milosavljević, Pantović (od 60. Perošević), Vujnović.

SUPERLIGA SRBIJE 3. KOLO

Petak

Proleter - Novi Pazar 2:2 (0:1)

Napredak - Radnički K. 1:0 (0:0)

Subota

Spartak - Crvena zvezda 1:3 (1:2)

Radnik - Radnički Niš 1:1 (1:1)

Nedelja

Čukarički - Metalac 2:1 (1:0)

Mladost - Vojvodina odloženo

Partizan - Voždovac 4:0 (2:0)

Ponedeljak

TSC Bačka Topola - Kolubara (19)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Keli, ćerka vozača formule 1 Nelsona Pikea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raspucani Partizan 10:0, VAR radio u Humskoj

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2021

Fudbaleri Partizana ubedljivo su pobedili Voždovac u trećem kolu Superlige Srbije rezultatom 4:0.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.