Ovo je bio Ilićev predlog za novog trenera Partizana, uprava odbila?

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je bio Ilićev predlog za novog trenera Partizana, uprava odbila?

Da li je i to bio razlog što su pregovori sa Ilićem propali?

Partizan je i dalje bez definisanog rešenja na pozicijama šefa stručnog štaba i sportskog direktora, posle jučerašnjih neuspešnih razgovora čelnika kluba sa Sašom Ilićem.

Legendarni fudbaler i još uvek aktuelni kapiten Partizana je bio želja uprave za preuzimanje uloge sportskog direktora, ali ni posle četiri obavljena razgovora nisu uspeli da postignu dogovor.

Prethodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dana spekulisalo se da je glavni razlog to što nije prihvaćen Ilićev uslov da se angažuje nezavisna revizorska kuća koja bi precizno definisala ukupna dugovanja kluba, ali izgleda da je bilo i nekih drugih razloga.

Naime, ''Mozzartsport'' danas prenosi svoja saznanja da je Ilić u razgovorima sa upravom izneo i predlog ko bi trebalo da preuzme ulogu novog trenera Partizana.

Ilić navodno smatra da je pravo rešenje u ovom trenutku Milan Ristić, mladi stručnjak koji vodi Partizanovu filijalu ''Teleoptik'' i koga je svojevremeno i Ivica Iliev najavljivao kao ''budućnost na klupi Partizana''.

Međutim, uprava je negativno reagovala na ovakav predlog, njihov argument za takav stav jesu očajni rezultati koje Teleoptik sa Ristićem na klupi ostvaruje ove sezone u Prvoj ligi Srbije.

Ilićev kontraargument bio je da je glavni cilj u Teleoptiku stvaranje igrača, a ne ostvarivanje nekih značajnijih rezultata, ali se čelnici kluba očigledno sa tim nisu složili.

S obzirom da su već na prvom koraku imali bitno drugačije stavove, jasno je zbog čega uprava i Ilić nisu uspeli da postignu dogovor.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.