Otkazan pripremni meč Partizana na Kipru zbog loših vremenskih uslova

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2024, 15:19

Otkazan pripremni meč Partizana na Kipru zbog loših vremenskih uslova

Na tri propremna meča crno-beli ostvarili maksimalan učinak.

Prijateljski meč između fudbalera Partizana i kiparskog kluba AEZ Zakakiju, koji je trebalo da bude odigran danas od 13.30 u Limasolu, otkazan je zbog loših vremenskih uslova, saopštio je beogradski klub.

U saopštenju Partizana se navodi da je utakmica u Limasolu otkazana zbog loših vremenskih uslova i kiše koja je natopila teren. Ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trebalo da bude poslednja pripremna utakmica beogradskog kluba na Kipru.

"Crno-beli" su naveli da će fudbaleri Partizana umesto utakmice da odrade trening u Limasolu. Fudbaleri Partizana su na Kipru odigrali tri pripremna meča i ostvarili su tri pobede. "Crno-beli" su savladali Botev iz Vrace (1:0), Aja Napu (4:0) i Mladost iz Lučana (4:0).

Prolećni deo sezone u Superligi Srbije startuje 10. februara, a Partizan će u 20. kolu gostovati Javoru u Ivanjici.

"Crno-beli" su prvi deo sezone u SLS završili na prvom mestu na tabeli sa 47 bodova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.