Osvojite sezonsku ulaznicu za Partizan! Evo kako!

Izvor: Mondo, 13.Jul.2018, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osvojite sezonsku ulaznicu za Partizan! Evo kako!

Ulaznice za revanš meč kvalifikacija za Ligu Evropa biće u prodaji od sutra preko Tiketlajna, a na stadionu u Humskoj od ponedeljka. Pogledajte i kako možete da osvojite sezonsku ulaznicu za utakmice crno-belih.

Foto: MONDO/Vladimir Sukdolak

Partizan je u prvom meču na startu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Rudara u Nikšiću odradio odličan posao i trijumfovao rezultatom 3:0. Crno-beli i crnogorski tim igraće revanš u četvrtak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 19. jula, od 20.30 časova u Beogradu.

Partizan je saopštio da će ulaznice za taj duel biti puštene u prodaju u subotu putem ticketline prodajne mreže, a od ponedeljka i na blagajnama stadiona od 10 do 18 časova.

Cena ulaznica za južnu tribinu je 400 dinara, za bočne delove Istoka i Zapada 600 dinara, dok je za centralne delove tih tribina potrebno izdvojiti 800 dinara. Mesto u ložama stadiona košta 3.000 dinara.

Crno-beli su saopštili i da će se prodaja na dan utakmice obavljati samo na stadionu od 10 sati, kao i da je maksimalno moguće kupiti četiri karte, i to uz pokazivanje ličnog dokumenta sa fotografijom.

Partizan je napomenuo da za meč protiv Rudara važe i sezonske ulaznice, koje su, takođe, u prodaji.

A imate mogućnost i da osvojite sezonske ulaznice za mečeve Partizana.

POGLEDAJTE KAKO


Igrači i stručni štab kreću u borbu za LE a ti šta čekaš . Zagrej se i pokušaj da osvojiš sezonsku ulaznicu za ovu takmičarsku godinu. Pogledaj opšte uslove nagradnog konkursa “Moj minut za Partizan” na našoj FB strani i kreći ⚪️⚫️⚽️. Tvoj minut za Partizan. Postavi na svom IG nalogu uz #fkpartizanmts sledeću formu videa i osvoji sezonsku kartu. 1. Fudbal freestyle u dresu FK Partizana 2. Repliku nekog tebi omiljenog gola igrača FK Partizan 3. Najavu i komentar neke čuvene Partizanove utakmice. Čekamo najkreativnije i naravno korisnike neke od mts usluge definisane opštim pravilima. Srećno!!

Објава коју дели Sport mts (@sportmts) дана 12. Јул 2018. у 7:23 PDT

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.