Izvor: Piplmetar.rs, 23.Jul.2023, 03:44

Ostoja Mijailović otvorio vrata Partizana za igrače iz Hrvatske!

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović dao je intervju za portal „Antenta Zadar“ i tom prilikom istakao da nema ništa protiv da igrači iz Hrvatske pojačaju crno-bele.
Pre svega je lokalni medij u Zadru zanimalo da li je šampion AdmiralBet ABA lige zainteresovan za najboljeg igrača takmičenja Hrvata Luku Božića, koji se nedeljama povezuje sa Partizanom, a iza sebe ima fantastičnu sezonu u Zadru.
Mijailović nije negirao interesovanja crno-belih za Božića i rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << da su vrata Partizana otvorena za Hrvate.
„Ako potpišemo Božića ili bilo kojeg drugog igrača, uvek obavestimo javnost. Luka Božić je jako dobar igrač, ali više od toga vam ne mogu reći. Partizanu nije problem da potpiše nekog igrača iz Hrvatske, jer smo mi klub iz regiona“,  rekao je Mijailović.
Božić Božić ima 26 godina, visok je dva metra i igra na krilnoj poziciji. Prošle sezone dominirao je u AdmiralBet ABA ligi sa 21.7 poena po meču, uz 9.6 skokova i 6.3 asistencije.
Trenutni roster Partizana pogledajte OVDE.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.