Ostoja Mijailović otkrio koliko Partizan duguje bivšim igračima

Izvor: B92, 04.Feb.2022, 17:12

Ostoja Mijailović otkrio koliko Partizan duguje bivšim igračima

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je koliko iznosi dug tog tima prema bivšim igračima.

Kako je istakao, reč je o svoti od 600.000 evra.

"Kada je 2018. godine napravljen reprogram celog duga samo iznos ka bivšim igracima je bio 3.400.000 evra. Poslednji presek rađen je u julu mesecu prošle godine i tada je dug bio oko milion. Od tada do danas je izmereno još 400.000 i taj ostatak od 600.000 evra moraće da se plaća ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone i naredne sezone. Ono što je najvažnije taj naš dug je prema kontrolom. Da nije bilo kovida i prekida sezone u martu, tog duga sada ne bi bilo jer mi značajan prihod imamo od ulaznica", rekao je Mijailović gostujući na TV Tanjug.

On je dodao da je trenutno zadovoljan rezultatima i podsetio da je na promociji Željka Obradovića rekao da nema potrebe ulaziti u euforiju.

"Navijači su u nekom trenutku pomislili da je sve gotovo na samom početku sezone. Jedna košarkaška sezona nije fakultetski ispit gde ga vi položite u jednom danu, završili ste posao i onda nastavite dalje. Dakle, sezona je dosta duga, sezona je izazovna. Tu je i kovid, tu su i razne povrede. Utakmica je puno, puno je i putovanja. Sezona dugo traje, a mi smo na njenoj polovini. Drugi smo u ABA ligi, drugi smo u Evrokupu. Nismo ocekivali da cemo dobiti sve utakmice do polovine sezone. Neke smo mogli da dobijemo, neke jednostvano nismo mogli", istakao je MIjailović.

Mijailović je rekao da je javnost mora da zna kako trener Obradović nikada u karijeri nije radio u klubu sa manjim budžetom, da su sve druge priče "podgrejane", ali da to svakako nije alibi za par izgubljenih utakmica u proteklom periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.