Ostale sitnice: Partizan zadovoljan, Leonardu sreću kvari francuski porez

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostale sitnice: Partizan zadovoljan, Leonardu sreću kvari francuski porez

Vest koja je u utorak obeležila prelazni rok na ovim prostorima je da se Brazilac Leonardo nalazi na korak do odlaska u redove francuskog Meca, a razlog zbog kog priča još uvek nije okončana su lični uslovi koje je lucidni vezista postavio potencijalnim poslodavcima.

Kako je generalni sekretar Partizana Miloš Vazura saopštio novinarima, koji su sa timom krenuli put Atine na revaš meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Olimpijakosa, srpski šampion je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prihvatio ponudu i sada je sve na igraču..

- Mi smo s Mecom dogovorili uslove. Ostalo je da to učini i Leonardo. Koliko sam upućen, do sinoć to nije uspeo da uradi. Ne mogu da se "nađu" oko nekih cifara koje Brazilc želi. Čekamo da se on dogovori. To je sve što mogu da kažem u ovom trenutku. Više informacija očekujem do kraja dana - Mocartsport prenosi Vazurine reči.

Naime, Francuzi navodno nude Leonardu platu od 1,2 miliona evra, ali kada se od toga odbije poreska osnovica njemu bi ostalo oko 800.000. Nezvanično, Brazilac zahteva da ima godišnja primanja od milion evra neto.

Leonardu je ponuđen četvorogodišnji ugovor, dok bi Partizan na ime obeštećenja dobio četiri miliona evra, verovatno polovinu odmah, a ostatak u ratama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.