Ogromno interesovanje stranih medija za 139. večiti derbi

Izvor: Blic, 19.Okt.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ogromno interesovanje stranih medija za 139. večiti derbi

Više od 60 stranih predstavnika medija akreditovalo se za subotnji derbi između fudbalera Crvene zvezde i Partizana, koji bi trebalo da se u Beogradu igra u devetom kolu fudbalskog šampionata naše zemlje.

Večiti derbi srpskog fudbala, 139. po redu, sa tribina stadiona Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tako će pratiti novinari iz Francuske, Italije, Španije, Nemačke, Grčke, Rusije i drugih zemalja iz Evrope.

Televizijski prenos meča, kako agencija Beta saznaje u Crvenoj zvezdi, do sada su otkupili mediji iz 19 zemalja.

Utakmice između Crvene zvezde i Partizana uvek su privlačile veliku pažnju javnosti, a prva u ovoj sezoni još je zanimljivija medijima zbog divljanja srpskih huligana u proteklih 10 dana. Zato se još vodi polemika da li da se derbi uopšte igra.

Predsednik Partizana Dragan Đurić ocenio je da bi meč trebalo da se igra pred praznim tribinama, dok je uprava Crvene zvezde tvrda u stavu da je derbi praznik srpskog fudbala i da nema svrhe da se održi bez prisustva publike.
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.