Odluka UEFA stigla u Humsku - Partizanu teče rok za žalbu

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odluka UEFA stigla u Humsku - Partizanu teče rok za žalbu

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da je Partizan kažnjen sa dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra.

Evropska fudbalska unija (UEFA) objavila je danas da je Partizan kažnjen sa dve utakmice pred praznim tribinama i 130.000 evra čime je potvrdila pisanje medija sa kraja prethodne radne nedelje.

Partizan je i uslovno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kažnjen još jednom utakmicom pred praznim tribinama ako se ponovi prekršaj u naredne tri godine.

Partizan je kažnjen zbog dešavanja na utakmicama protiv Budućnosti i Olimpijakosa u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Srpski klub se teretio zbog blokiranih prolaza na tribinama, paljenje pirotehnike, bacanja predmeta na teren, rastitičkog ponašanja i ulaza navijača na teren.

Crno-beli su najavili da će se žaliti na ovu odluku jer smatraju da je kazna prevelika, a rok za podnošenje žalbe teče od danas i traje pet dana.

Partizan će u četvrtak, 17. avgusta dočekati Videoton pred praznim tribinama u prvoj utakmici baraža za ulaz u grupnu fazu Lige Evrope.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.