Obradović progovorio o dolasku Voldena, navijačima Partizana se ove reči neće dopasti!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020, 09:57

Obradović progovorio o dolasku Voldena, navijačima Partizana se ove reči neće dopasti!

Strateg "crveno-belih" u tome ne vidi ništa čudno.

Prelazak Korija Voldena iz Partizana u Crvenu zvezdu podigao je veliku buru na Jadranu.

Reakcije navijača dva kluba nisu izostale i pored činjenice da je veliki broj košarkaša kroz istoriju nosio dres oba kluba.

Trener Crvene zvezde Saša Obradović u tome ne vidi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ništa čudno kada se radi o stranom košarkašu.



"Volden nije prvi, a sigurno neće biti ni poslednji, koji je otišao u ovom ili onom pravcu. Nama je to možda teže da shvatimo, ali generalno mnogo je takvih primera iz različitih sredina. Svi koji to urade znaju šta to nosi"
, rekao je on u intervjuu za Sportski žurnal i potom istakao da je u slučaju Voldena bila želja da zaigra u jačoj sredini.

"Domaćim igračima je uvek teže, ali svakom igraču je bitno da, kako to može, ide stepenicu više u karijeri. Kao što je sada u ovom primeru slučaj. Pritisaka će da bude, ali oni uvek postoje. Iz tih pritisaka i rasteš. Velike utakmice i ta paklena atmosfera te čine boljim. U takvim situacijama treba da rasteš, da to podnosiš i budeš jači", smatra Obradović.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdina pojačanja na skeneru Obradovića, šta navijači mogu da očekuju od novajlija?

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2020

"Crveno-beli" aktivni na tržištu...Trener Crvene zvezde Saša Obradović govorio je u intervjuu za Sportski žurnal o pojačanjima na Malom Kalemegdanu...Crveno-beli dres će od naredne sezone nositi i Lendri Noko, Džordan Lojd i Kori Volden..."Noko je iz godine u godinu bio bolji u odnosu na ono...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.