OVO SE NIJE OČEKIVALO: Komšije dobile šanse da sude meč Real - Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 15:23

OVO SE NIJE OČEKIVALO: Komšije dobile šanse da sude meč Real - Partizan

Susret je na programu u četvrtak.

Nastavlja se plej-of serija u košarkašpkoj Evroligi. U četvrtak će ponovo Real dočekati Partizan, a poznato je i ko će deliti pravdu.

Letonac Olegs Latiševs, Portugalac Fernando Roka i Sreten Radović iz Hrvatske sudiće drugi meč četvrtfinala plej-ofa košarkaške Evrolige između Reala i Partizana, saopšteno je danas na zvaničnom sajtu najkvalitetnijeg evropskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klupskog takmičenja.

Hrvatski sudija je dobro poznat crno-belima iz regionalnog šampionata, letonski sudija je Partizanu na tri utakmice. Delio je pravdu u pobedu protiv Bajerna i protiv Crvene zvezde, a sudio je i u Milanu gde su crno-beli doživeli poraz od Armanija.

Portugalac Roka je Partizanu sreću doneo na utakmici protiv Panatinaikosa u Atini koju su crno-beli dobili sa 91:89.

Partizan je poveo 1:0 u četvrtfinalnoj seriji koja se igra na tri pobede. "Crno-beli" su do trijumfa stigli trojkom Kevina Pantera u poslednjoj sekundi meča.

Treći meč će biti odigran drugog maja u Beogradu od 20.30 časova, a eventualni četvrti dva dana kasnije takođe u Beogradu.

Eventualna majstorica je na programu devetog maja u Madridu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.