OVO SE DUGO ČEKALO: Leonardo ZAVRŠIO u Al Ahliju! Hoće kući, Partizan na POTEZU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO SE DUGO ČEKALO: Leonardo ZAVRŠIO u Al Ahliju! Hoće kući, Partizan na POTEZU! (FOTO)

Crno-beli sklapaju šampionski mozaik.

Sve se češće pominje povratak Leonarda da Silva Souze u Partizan. Čak je i trener Miroslav Đukić ocenio da bi voleo brazilskog virtuoza da ponovo vidi u ekipi.

Istovremeno, generalni direktor Miloš Vazira izjavio da bi rado voleo da vrati Leonarda u Humsku, ali je šef stručnog štaba otkrio pod kojim uslovima bi prihvatio da se Brazilac vrati.

PANIKA U MADRIDU: Zna se da li će Ronaldo biti spreman za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finale Lige šampiona! (FOTO)

ZAINTERESOVANI ZA IGRE NAŠEG REPREZENTATIVCA: Veliki klub sprema renoviranje tima, a SRBIN je centralna figura

عاجل - تلقت إدارة النادي #الأهلي طلبا رسميا من اليوناني فيتفا والبرازيلي ليوناردو لفسخ عقودهم مع النادي لتأخر الرواتب لأكثر من 5 أشهر. pic.twitter.com/XSZ7QHRBUE

— الكرة السعودية (@KSA_LEAGUE) May 3, 2018

ON BI TREBAO DA BUDE DUGOROČNO REŠENJE: Budućnost pronašla zamenu Vermezoviću

Navijači crno-belih su bili skeptični, međutim, situacija se naglo promenila. Na Tviteru prvenstva Saudijske Arabije saopšteno je tandem Al Ahlija podneo zahtev za raskid ugovora, a u pitanju su neizmirene obaveze.

To su učinili Janis Fetfacidis i Leonardo da Silva Souza, zbog činjenice da već pet meseci ne dobijaju ugovorom predviđene zarade.

Hoće li Al Ahli reagovati i izmirivanjem dugovanja sprečiti odlazak pomenut dvojice ili će Grk i Brazilac postati slobodni igrači videće se u danima koji slede.

Nemamo nikakvu dilemu oko toga za kakav scenario "navijaju" pristalice Partizana. Sigurni smo da bi navijači kluba iz Humske oberučke prihvatili Leonarda koji je prethodnog leta za sumu od 3 miliona evra prešao iz Partizana u Al Ahli.

Brazilac bi želeo najpre da se vrati u domovinu, da o svemu razmisli, a tek onda odluči gde će igrati sledeće sezone.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.