OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Partizan se pohvalio BRUTALNIM evropskim nizom (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2019, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO: Partizan se pohvalio BRUTALNIM evropskim nizom (VIDEO)

Humska je neosvojiva tvrđava.

Fudbaleri Partizana savladali su u četvrtak Molde sa 2:1, posle preokreta, čime se nastavili sjajan evropski niz od deset mečeva bez poraza u Humskoj. Pobeda crno-belih dodatno dobija na značaju usled odluke UEFA da se meč igra pred gotovo praznim tribinama, a nesumnjivo je da će lepe uspomene na utakmicu nositi i deca koja su imali priliku da bodre svoje ljubimce.

Brojimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << unazad, od „deset“ do „jedan“: Molde (2:1), Malatija (3:1), Konahs Ki (3:0), Bešiktaš (1:1), Nordsjeland (3:2), Trakai (1:0), Rudar Pljevlja (3:0), Viktorija Plzenj (1:1), Skenderbeg (2:0) i Jang Bojs (2:1). To su rezultati sa Partizanovih poslednjih deset evropskih mečeva odigranih kod kuće, a bilans od 8-2-0, sa gol razlikom 21:7 (+14), govori da je Parni valjak postao poslednjih godina klub koji u Evropi nije nimalo gostoljubiv domaćin!

Sinoćna pobeda je ostvarena i za dobrobit celokupne fudbalske Srbije! Eto, od sinoć je ovosezonski doprinos Partizana nacionalnom koeficijentu Srbije identičan doprinosu našeg večitog rivala, mada je doprinos crno-belih zapravo i veći, jer je ostvaren sa dve utakmice manje odigrane u Evropi (5 naspram 7 mečeva).

Podsećamo, Srbija se bori da do kraja ove sezone dođe makar do 15. mesta na rang listi UEFA, što bi značilo neuporedivo bolji status za naše klubove u Evropi od leta 2021. godine, kada kreće novi trogodišnji ciklus UEFA i kada će pristupna lista za evropska klupska takmičenja izgledati bitno drugačija nego sada – ne samo zbog toga što će umesto dva postojati tri takmičenja (Liga šampiona, Liga Evrope i Liga Evrope 2). To 15. mesto na listi bi nam donelo sledeće privilegije:

· 2 tima (šampion i vicešampion) bismo imali u kvalifikacijama za Ligu šampiona, oba od 2. kola kvalifikacija, samo u različitim „ograncima“

· trećeplasirani tim (ili pobednik kupa) bi imao zagarantovani start u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope

· četvrtoplasirani i petoplasirani bi startovali od 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope 2

Podsetimo, revanš meč između Moldea i Partizana na programu je narednog četvrtka.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dragana Rukavina, supruga reprezentativca Srbije Antonija Rukavine

Hvala nasem prijatelju na ovakvom danu.. ⚓️🛥🍀 @vulekalezic 😍 #enjoyinglife #lovemontenegro #

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jul 18, 2018 at 2:54am PDT

💕🌴🇪🇸

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jun 6, 2018 at 1:32am PDT

In love with this 👙⚓️🐚 @dragana_rukavina_couture

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Aug 16, 2017 at 2:39am PDT

#lovenightsinthecity #belgrade #

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jan 4, 2019 at 4:16pm PST

Holiday ✨🏖

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Dec 30, 2018 at 1:42am PST

#summeriscoming #catchthemoment # 📷by my sister @daca_knezevic

A post shared by Dragana Rukavina (@dragana_rukavina_) on Jun 4, 2018 at 2:13am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.