OVAKO STOJE STVARI: Milojević ima ozbiljne probleme da sastavi tim za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 17:28

OVAKO STOJE STVARI: Milojević ima ozbiljne probleme da sastavi tim za Partizan

Povrede muče crveno-bele.

Pet dana ostalo je do 172. večitog derbija, a trener Crvene zvezde Vladan Milojević ima glavobolju oko toga na koga će moći da računa u važnoj utakmici sa Partizanom.

U Bačkoj Topoli povređeni su Vladimir Lučić, kapiten Aleksandar Dragović i Uroš Spajić, a situacija sa njima nije nimalo ružičasta.

Već sada može da se kaže da je Lučić otpao i da će Milojević morati da izabere drugog startnog bonusa za duel sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komšijama.

Što se tiče štoperskog tandema, veliki je znak pitanja da li će iskusni defanzivci biti spremni za subotu. Problem je tim veći jer osim Nasera Đige, Milojević nema na raspolaganju štopera koji je razigran. Nemanja Milunović dugo nije igrao takmičarske utakmcie, dok je Miloš Degenek u autu do kraja sezone.

Ukoliko bude bilo potrebe Milojević će možda morati da prekomanduje u poslednju liniju Srđana Mijailovića, a to bi napravilo prazninu u manevru.

Nema sumnje da bi oporavak Aleksandra Dragovića skinuo veliki kamen sa srca trofejnom treneru, ali u ovom trenutku neizvesnost je nešto sa čim u stručnom štabu crveno-belih moraju da se suoče.

Podsetimo, 172. večiti derbi je na programu u subotu u 17 časova.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.