ONI ZNAJU KAKO: Bivši treneri Partizana imaju PREDLOG za Batu Mirkovića! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2018, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI ZNAJU KAKO: Bivši treneri Partizana imaju PREDLOG za Batu Mirkovića! (FOTO)

Crno-beli podbacili u Lučanima.

Poslednji remi protiv Mladosti samo je produbio rezultatsku krizu Partizana, koja traje od početka prvenstva. Parni valjak "stao" je u Lučanima, čime je dostigao negativan rekord još iz 1992. godine.

Naime, samo dva puta od te sezone, imali su lošiji bilans posle 18 kola, ali su tada oba puta igrali grupnu fazu Lige Evrope. Pod komandom Miodraga Ješića 2006. godine osvojena su 34 boda, dok je devet godina kasnije, tokom dirigovanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa trenerske klupe Zorana Milinkovića i Ljubinka Drulovia upisano pet poena manje.

VELIKI UDARAC ZA PSŽ: Sveci stižu u Beograd bez NAJBOLJEG igrača (FOTO)

NEKADAŠNJI BISERI PARTIZANOVE ŠKOLE: Šou Ljajića i Sulejmanija! (VIDEO)

- Treba biti realan i reći da ove sezone, bez obzira na deobu bodova, nećemo moći da budemo ozbiljni takmaci za prvo mesto. Treneru Mirkoviću treba pružiti šansu i trebalo bi od januara da krene u svoj izbor tima. Partizanovac sam, ali sam i realan. Moramo već sad da počnemo da pravimo ekipu za sledeći period, za naredne tri, četiri sezone. Crno-belima treba ekipa koja će moći da parira Crvenoj zvezdi - istakao je Vladimir Vermezović.

PREMIJER LIGA: Mitrović će pamtiti meč sa Čelsijem, a ostali duel Arsenala i Totenhema (FOTO)

Bivši trener podgoričke Budućnosti mišljenja je da u nastavku prvenstva priliku treba da dobiju mladi igrači, na kojima će Partizan u dogledno vreme moći da dobro popuni budžet.

- Žao mi je što više mladih igrača ne dobija šansu. S obzirom na to da smo u debelom zaostatku, mislim da im treba dati šansu - rekao je Vermezović.

SAMO NEKA KAPLJE: Partizanu stiže finansijska injekcija! (FOTO)

Sličnog mišljenja je i nekadašnji selektor Srbije Ljubinko Drulović, po kome je Parni valjak već izgubio trku za večitim rivalom sa Marakane.

- Sezona je praktično izgubljena. Partizanove igre ove sezone ne pokazuju da može da bude konkurent za prvo mesto. Svima je valjda jasno da će Partizan teško ponoviti uspeh koji je napravio s Markom Nikolićem. Ipak, treba pružiti podršku treneru Zoranu Mirkoviću. Kod nas je najlakše promeniti trenera, a treneri u 90 odsto smena nisu glavni krivci za krizu. U ovom slučaju treba napraviti jak tim. Moraju da dođu igrači koji prave razliku i stabilnost. Partizanu treba bolji tim da bi mogao da juri Zvezdu - napominje Drulović.

OVO MU SE NIKAD NIJE DOGODILO: O Đurđevićevom POTEZU priča cela Španija! (VIDEO)

Na stranu trenera Zorana Bate Mirkovića stao je i njegov imenjak Milinković, koji tvrdi da Partizan mora da zadrži šefa stručnog štaba, ali i u potpunosti renovira tim u prelaznom roku.

- Mom prijatelju Bati želim da napravi uspeh. Treba napraviti korekcije u zimskom prelaznom roku i na proleće krenuti u seriju pobeda. Uprava mora da stane iza trenera i da mu pomogne. Zna se s čime se prelazni rok radi. Baš sam video kako je Bati bilo teško posle Lučana, ali mora da izdrži. Svi partizanovci su uz njega - istakao je Milinković.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.