OGLASIO SE HEZONJA: Evo kolike su šanse da zaigra za Partizan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 23:23

OGLASIO SE HEZONJA: Evo kolike su šanse da zaigra za Partizan

Podigla se bura u regionu...

Pre nekoliko dana se povela se priča o košarkašu Reala iz Madrida Mariju Hezonji kojeg navijači Partizana odavno "prizivaju".

- Hezonja nije domaći igrač, ali je neko ko pokazuje simpatije između reda. Ako ne završi negde ovde, završiće u Panatinaikosu. To je realan scenario - rekao tom prilikom Aleksandar Petrović govoreći o statusu Hezonje u Realu koji nije idealan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
U Španiji se pisalo o njegovom odbijanju dve ponude Reala, a Hezonja je u intervjuu za Jutarnji list istakao da u ovom trenutku ne zna gde će igrati naredne sezone - u Evroligi ili NBA ligi.

- Ne znam šta bih odgovorio na to pitanje jer ispred te dileme stoji veliki upitnik. Videćemo šta dolazi na leto, gde sam i šta sam, sada je bespredmetno o tome razgovarati - rekao je Hezonja.

Na insistiranje novinara kakve šanse daje Evropi i NBA ligi, Hezonja nije bio određen.

- Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi moja karijera mogla da se razvija i kako se neka priča razvija u vezi sa mnom, ali sada nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ni ne zanima ko šta priča, šta se događa, jer mi je sve to negde okolo. Na jedno uvo uđe, na drugo izađe. Nastojim da maksimalno kontrolišem svoja razmišljanja, svoje odluke o tome gde želim, šta želim, za koliko želim - rekao je hrvatski reprezentativac i dodao:

- Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa ne utiče na igru, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige - zaključio je Mario Hezonja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.