OFARBAO SE I ISTETOVIRAO KRST NA GLAVI! Novi imidž igrača Partizana ostaviće sve u ŠOKU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2018, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFARBAO SE I ISTETOVIRAO KRST NA GLAVI! Novi imidž igrača Partizana ostaviće sve u ŠOKU (FOTO)

Na slici je i supruga Elena.

Gabrijel Enake, rumunski internacionalac s radnom knjižicom u Partizanu, na Instagramu se pohvalio fotografijom – svedočanstvom da ima novi imidž.

NEMANJA MILETIĆ SVE IZNENADIO! Fudbaler Partizana ide na Kosovo i Metohiju (VIDEO)

NOVI DEBITANT MEĐU ORLOVIMA: Fudbaler Partizana dobio poziv posle povreda Matića i Kolarova (FOTO)

Desni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bek se ofarbao u plavo i na glavi istetovirao krst!? Enake je, inače, „iscrtan” i po telu, poslednju ekstravaganciju ovekovečila je tokom zajedničke vožnje druga supruga Elena.

A post shared by TogetherEna (@gabriel.enache) on Oct 4, 2018 at 3:22am PDT

Uvid u arhivu kaže: crno-beli dres oblačio je 10 puta: tri u prvenstvu (Radnik, Zemun, Mačva) i sedam u Evropi (Rudar, Trakai i Nordsjeland – po dva puta i Bešiktaš).

Očigledno, Gabrijel Enake nije u planovima trenera srpskog viceprvaka Zorana Mirkovića… Podsetimo, Rumun je poslednji meč odigrao 30. avgusta protiv Bešiktaša.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.