ODE RIKARDO: Partizan prodao najboljeg strelca, traži se zamena

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2023, 21:01

ODE RIKARDO: Partizan prodao najboljeg strelca, traži se zamena

Ide u Katar.

Partizan je prodao najboljeg strelca Rikarda Gomeša neimenovanom katarskom klubu, saznaje Telegraf. Isti portal piše da će Partizan dobiti iznos od 1.500.000 evra od ovog transfera, dok se ime kluba u koji Rikardo prelazi zasad drži u tajnosti do subote, kada bi sve trebalo da bude poznato.

Rikardo je postigao dogovor sa klubom iz Katara i preostaju samo sitni detalji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da bi se transfer finalizovao. Nakon toga, možda i najbolji igrač crno-belih će napustiti Partizan i preseliće se u svoj novi tim.

U protekloj sezoni, Rikardo je odigrao 48 mečeva, na kojima je upisao 28 golova i sedam asistencija. On se durgu godinu uzastopno profilisao za glavnu zvezdu crno-belih, ali sada je došlo vreme za drugi rastanak, koji će, prema trenutnim informacijama, biti koristan kako za Partizan tako i za Rikarda.

– Još uvek imam ugovor na jednu godinu, ali znate u fudbalu je sve moguće. Fokusiran sam, započeću pripreme sa timom, biću sa timom – rekao je sjajni napadač crno-belih nedavno na startu priprema.

Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.