OBRT oko Gomeša: Posao je gotov, još samo čekamo ugovor

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2019, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OBRT oko Gomeša: "Posao je gotov, još samo čekamo ugovor"

Partizan je, ipak, na pragu da proda Rikarda Gomeša.

Najbolja kupovina Partizana prošle sezone, Rikardo Gomeš, na pragu je da napusti klub pošto se, ipak, dogovorio sa Al Šaržom, prenosi "Mondo".

Danas se pojavila informacija da je Rikardov transfer propao, ali po informacijama koje ima pomenuti medij, nije tačna.

"Posao je gotov, još samo čekamo ugovor", rekli su Mondu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizanu.

Crno-beli su doveli Umara Sadika kao pravu zamenu za Rikarda Gomeša, a stigao je i Gigić koji će biti treći izbor, po svemu sudeći. Tu je i Ognjen Ožegović, pa Partizan ima dovoljno napadača za ovu sezonu.

I dalje je neizvesno koliko će Partizan zaraditi, a pominje se suma između 4 i 5 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vesti iz Formule 1

Izvor: AutoBlog, 23.Jul.2019

Rikarda zbog transfera u Reno tuži menadžer Kako prenosi Sport Klub, vozač Renoa Danijel Rikardo potencijalno će morati da plati više od deset miliona funti zbog tužbe koju je protiv njega podneo bivši menadžer Glen Bivis. Bivis je u svojoj tužbi pred Visokim sudom u Londonu naveo da mu Rikardo...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.