Novi detalji, član uprave Partizana povređen u stampedu u Nišu?!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji, član uprave Partizana povređen u ''stampedu'' u Nišu?!

Ipak, on ne želi da se stavlja akcenat na to, već na učestale sudijske greške na štetu Partizana.

Posle derbija 10. kola Superlige između Radničkog i Partizana (2:2) u nedelju u Nišu, ponovo su glavna tema greške arbitara, ali i incident u i ispred lože u kojoj su bili smešteni čelni ljudi Partizana.

TV Partizan je objavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i jedan snimak na kom se vidi samo deo onoga što se događalo tokom utakmice na ''Čairu'', a nove detalje izneo je i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

On se oglasio u izjavi za ''Informer'' i tom prilikom otkrio da je u Nišu doživeo i povredu kolena tokom tih nemilih dešavanja.

''Navijači Radničkog napali su našu delegaciju, i to je bilo mučno. Tokom celog meča oni su nam se najpogrdnije obraćali. Taj čin eskalirao je fizičkim napadom.







Navijači su pokušali da preskoče betonsku ogradu i upadnu u ložu, a u nezapamćenom stampedu zadobio sam povredu kolena'', objašnjava Vuletić.

Ipak, nešto drugo ga mnogo više boli od svega ovoga što se desilo u loži - ono što se dešavalo na terenu, i to ne samo u Nišu, već i u nekim prethodnim utakmicama.

''Nije u pitanju moje krvavo koleno, nego je Partizan već dva meseca raskrvavljen. Prema nama se ponašaju kao da dolazimo iz venecijanskog geta.







S tri strane stadiona čuo se povik "mrzim Beograd". Nisam stručnjak i ne razumem se da li je ruka uz telo, van tela, ali nije poenta samo u tome. Partizan je od početka takmičenja u Superligi veliki broj puta drastično oštećen, a to se potvrdi tek posle'', zaključio je Vuletić.

Posle svega je uputio i kritiku FSS-u, jer se, kako kaže, u Savezu oglušuju na Partizanove apele da se uvere VAR tehnologija u Superligi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakvo iznenađenje - Posle svega, komplimenti Mažiću iz Partizana!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018

Izgleda da na njega teško mogu da se naljute...Iako je Partizan ove jeseni jako nezadovoljan suđenjem na utakmicama Superlige, iako su u nedelju bili besni na Milorada Mažića zbog nedosuđenog jedanaesterca u Nišu, danas ipak stižu pomirljivi tonovi...I to od sportskog direktora Partiizana Ivice...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.