Novi detalji - Tošić otišao, Partizanu ostaju obaveze? (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2020, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji - Tošić otišao, Partizanu ostaju obaveze? (video)

Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo, na crno-belima je da ga u narednom periodu ispoštuju.

Iako se očekivalo da Zoran Tošić ostane u Partizanu bar do završetka večitog derbija, njegov transfer u kineski Tejdžou, već je realizovan i njegova misija u Humskoj je već završena.

Međutim, prema informacijama koje danas prenosi ''Alo'', nisu završene i obaveze koje Partizan ima prema iskusnom vezisti koji će u aprilu napuniti 33 godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Prema tim saznanjima, Tošić je Partizanu oprostio deo duga u iznosu od 50.000 evra, a mnogo veći deo, od 700.000 evra crno-beli će morati da mu isplate.

Ipak, Tošić se sa čelnicima Partizana dogovorio da se taj dug isplati u ratama, najkasnije do kraja naredne godine, a crno-beli su prema njemu bili korektni s obzirom da od Kineza nisu tražili obeštećenje, iako je otišao četiri meseca pre isteka ugovora.

Sreća po crno-bele je što su ove zime realizovali transfer Strahinje Pavlovića u Monako, od čega će inkasirati najmanje 10 miliona evra, pa isplata zaostalog duga Tošiću ne bi trebalo da predstavlja veliki problem.

Od početka ove sezone, Tošić je odigrao 28 zvaničnih mečeva za Partizan, postigao je sedam golova, uz još šest asistencija.

-

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.