Nove informacije iz Italije, koliko će Sadik zarađivati u Partizanu?

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2020, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove informacije iz Italije, koliko će Sadik zarađivati u Partizanu?

Otkriveni novi detalji.

Protekli vikend je, između ostalog, obeležila i poseta Miloša Vazure i Ivice Ilieva Italiji, gde su se sastali sa predstavnicima Rome i dogovorili raspodelu sredstava od budućeg transfera napadača Rome na pozajmici u Partizanu, Umara Sadika.

Znate već da je 22-godišnji Nigerijac imao  blistavu jesen u Partizanu, najbolji je strelac Linglong Superlige sa 11 golova, koliko imaju i Petković i Lukić, a ukupno je u svim takmičenjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << postigao 16 golova, uz 12 asistencija na 30 mečeva.

Italijanski ''Kalčomerkato'' večeras je otkrio svoja saznanja o pomenutom dogovoru Partizana i Rome i ističe da će sve biti i potpisano do početka narednog meseca.

Takođe, navodi se i da će se Sadik obavezati na četvorogodišnju vernost Partizanu, uz godišnja primanja od pola miliona evra.

Ovo poslednje se baš i ne slaže u potpunosti sa izjavom potpredsednika Partizana Vladimira Vuletića od pre par dana, kada je rekao da Sadik sa Partizanom ima potpisan ugovor na tri godine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

OTKRIVENO: Evo koliko će Sadik ZARAĐIVATI u Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020

Napadač nastavlja misiju u Humskoj...Partizan i Roma postigli su dogovor oko otkupa ugovora Umara Sadika, koji će biti potpisan najkasnije do sledećeg meseca. Nigerijac ostaje u Humskoj, ali će njegova primanja biti promenjena, u odnosu na prethodni period...Napadač crno-belih je zablistao u jesenjoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.