Njega niko nije očekivao: Ovo je novi predsednik Partizana!

Izvor: BKTV News, 20.Okt.2017, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Njega niko nije očekivao: Ovo je novi predsednik Partizana!

Biznismen iz Čačka Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije "British Motors" izabran je danas za novog predsednika košarkaškog kluba Partizan.

Bobi prodaje svoju košarkašku opremu, kad čujete razlog naježićete se!

Na Skupštini koja je održana četiri dana nakon prethodne, na kojoj ne Mijailović tražio izmene statuta, za potrpredsednika je izabran Milan Iskrin i 17 od 19 članova >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Upravnog odbora, među kojima su i poznati glumac Bogdan Diklić i nekadašnji prvotimac crno-belih i reprezentativac Nikola Lončar.

Evroliga objavila spot: Hvala Ivkoviću, mnogo nas je naučio! (VIDEO)

Mijailović je došao na čelo Partizana više od četiri meseca nakon što je prethodni predsednik Nikola Peković podneo ostavku.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Mijailović izabran za predsednika KK Partizan

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2017

Biznismen iz Čačka Ostoja Mijailović, generalni direktor i vlasnik kompanije "British Motors" izabran je danas za novog predsednika košarkaškog kluba Partizan...Na Skupštini koja je održana četiri dana nakon prethodne, na kojoj je Mijailović tražio izmene statuta, za potpredsednika je izabran...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.