Nismo bolji, ali nije ni Partizan od nas

Izvor: B92, 29.Avg.2020, 13:56

"Nismo bolji, ali nije ni Partizan od nas"

Trener fudbalera Vojvodina Nenad Lalatović rekao je da poštuje Partizan, ali da njegov tim želi pobedu u predstojećoj utakmici.

Vojvodina će u nedelju igrati protiv Partizana u Novom Sadu u derbiju 6. kola Superlige Srbije.

"Igramo protiv jako kvalitetnog protivnika, koji ima sjajan stručni štab i fenomenalne pojedince koji jednim potezom mogu da reše utakmicu. Međutim, niti smo mi bolji od njih, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << niti su oni bolji od nas. Bez obzira na to što smo domaćini, pošto će se igrati bez navijača, šanse su 50 - 50. Do tri boda će doći ekipa koja bude imala više strpljenja i bolje uđe u utakmicu, a ja se nadam da ćemo to biti mi. Apsolutno verujem u svoje igrače, koji dobro treniraju i među kojima vlada pobednička atmosfera. No, isto tako je i u Partizanu, koji je pobedio Indjiju 5:0, a pre toga i na teškom gostovanju u Surdulici", rekao je Lalatović za sajt kluba.

O Partizanu je govorio u superlativima.

"Partizan je veliki klub, koji u svaku utakmicu ulazi sa velikim motivom. Bez obzira na to da li igraju protiv Vojvodine, Zvezde, TSC-a, Čukaričkog ili nekog drugog, oni u svakoj utakmici idu na pobedu, ali isto to važi i za nas, te mislim da nas očekuje kvalitetna utakmica", kazao je Lalatović.

On je naveo da smatra da Partizan ne igra mnogo drugačije u odnosu na prošlu sezonu.

"Nemaju neke promene u načinu igre i niti oni mogu nas da iznenade, niti mi možemo njih. Već se toliko dobro poznajemo, a igrali smo dva puta u poslednja dva i po meseca. Igrački kadar im je isti, a jedini novi igrač im je centralni bek koga su doveli. Znam njihov individualni i kolektivni kvalitet, kao što i oni znaju naš. Jako cenim Savu Miloševića kao trenera i, po mom mišljenju, zaslužio je da bude dugotrajno rešenje za Partizan. Stvarno ih poštujem, ali najviše poštujem svoj tim i moju Vojvodinu. Jako mi je žao što nećemo moći da nastupimo pred našim navijačima, jer zaslužuju da bodre naš klub, ali i bez njih ćemo dati maksimum i pokušati da osvojimo sva tri boda", rekao je Lalatović.

Utakmica će se igrati u nedelju od 18.45 na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.