Nesuđeni napadač Partizana Fonlanten u 26. godini završava karijeru

Izvor: Blic, 30.Maj.2012, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nesuđeni napadač Partizana Fonlanten u 26. godini završava karijeru

Nekadašnji reprezentativac Švajcarske i nesuđeni napadač Partizana Johan Fonlanten saopštio je javnosti da se zbog hroničnih povreda kolena povlači sa fudbalskih terena u 26. godini.

Najmlađi strelac u istoriji Evropskih prvenstava zahvaljujući golu protiv Portugala 2004. godine morao je da donese odluku usled stalnih odsustva sa terena.

Fonlanten je te 2004. sa 18 godina i četiri dana oborio rekord Vejna Runija, a ovaj je pre toga srušio 20 godina star >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekord Dragana Piksija Stojkovića.

"Neću patiti bez fudbala. Ne želim da najlepše godine života provedem po operacionim stolovima", rekao je Fonlanten.

Švajcarac je prošle godine nastupao za Itagi iz Kolumbije a pre toga za Jang Bojs, PSV, Salcburg i Cirih.

Leta 2010. na sajtu Vikipedije osvanula je vest da će Fonlanten preći u beogradski Partizan a skoro svi mediji iz Srbije tvrdili su da je to gotova stvar.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.