Neško nagovestio najveći Partizanov problem i to je već normalno u Lučanima!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neško nagovestio najveći Partizanov problem i to je već normalno u Lučanima!

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je danas da je Partizan favorit, ali da njegova ekipa ima svoje ambicije i da će se suprostaviti rivalu.

"Kada se gleda papir, Partizan je uvek favorit, ali igraćemo na svom terenu i očekujem dolazak velikog broja navijača da nas bodre. Probaćemo da se suprostavimo Partizanu na neki svoj način, da iz agresivnog i dobrog bloka uđemo u kontranapade" >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << , rekao je Milovanović na konferenciji za novinare u Lučanima.

Mladost će igrati protiv Partizana u 18. kolu Super lige Srbije.

"Biće teška utakmica zbog terena, sneg i kiša su padali dva-tri dana, teren je pun vode, natopljen. Naši ljudi sve rade da ga osposobe i da budu optimalni uslovi za igru", kazao je Milovanović.

Pohvalno je govorio o Partizanu i treneru tog kluba Zoranu Mirkoviću.

"Mirković je preporodio Partizan, koji drugačije igra, sa većom energijom. Tačno se vidi rad i ruka trenera. Vidi se da se bave detaljima, imaju odlične prekide... U poslednje vreme drže dubinu sa Nikolićem, Rikardom i Jankovićem. Tošić se oporavio. Imaju stabilnu poslednju liniju. To su stvari koje smo tokom nedelje analizirali", naveo je trener Mladosti.

On je dodao da je zadovoljan dosadašnjim delom sezone, s obzirom na probleme koje je imao sa povredama.

"Mladost ima dobar, korektan rezultat u dosadašnjem delu sezone. Možda smo mogli koji bod više da osvojimo, ali imamo veliki problem sa štoperima, koji su povredjeni i dovijamo se. Oni koji ih menjaju to dosta dobro rade. Ali, kada se pravi kuća, kreće se od temelja, golmana i dva štopera. Ambicije su plej-of Super lige i što dalje da doguramo u Kupu Srbije", rekao je Milovanović.

Utakmica će se igrati u subotu od 15.30 u Lučanima.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Milovanović: Bata je prepodio Partizan,ali Mladost će biti agresivna

Izvor: MozzartSport.com, 30.Nov.2018

Trener fudbalera Mladosti Nenad Milovanović rekao je da je Partizan favorit, ali da njegova ekipa ima svoje ambicije i da će se suprostaviti rivalu. “Kada se gleda papir, Partizan je uvek favorit, ali igraćemo na svom terenu i očekujem dolazak velikog broja navijača da nas bodre. Probaćemo da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.