Nekompletni Partizan izgubio u Valensiji i zbog svojih grešaka

Izvor: Danas, 18.Okt.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekompletni Partizan izgubio u Valensiji i zbog svojih grešaka

Po scenariju napisanom još na početku sezone, dodatno iskorigovanim neigranjem Radeta Zagorca i Bondže Sija, košarkaši Partizana očekivano su poraženi u Valensiji u 3. kolu Evrokupa (79:71). Članak Nekompletni Partizan izgubio u Valensiji i zbog svojih grešaka se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Gas će na zimu morati da poskupi pet do 10 odsto

Izvor: Danas, 19.Okt.2018, 19:31

S obzirom da cena nafte na svetskom tržištu i dalje skače, što direktno utiče na kretanje cene plavog energenta, logično je očekivati da će tokom aktuelne grejne sezone doći do poskupljenja gasa za potrošače u Srbiji za pet do 10 odsto, smatra stručna javnost. Članak Gas će na zimu morati...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.