Ne pomaže više ni ljubav prema klubu, dva prelaska iz Partizana u Zvezdu!

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 21:16

Ne pomaže više ni ljubav prema klubu, dva prelaska iz Partizana u Zvezdu!

Partizan je u najtežoj situaciji u istoriji, mnogi igrači više ne mogu da izdrže...

Godinama Partizan kuburi sa finansijama, ali ne samo da se stanje ne popravlja, za razliku od, na primer, košarkaškog kluba, nego deluje da je iz godine u godinu situacija sve teža, toliko da je za mnoge postala i neizdrživa.

Ovih dana svedoci smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novog ''egzodusa'' iz redova Partizana. Crno-beli ostaju bez svojih najtalentovanijih igrača, od koji se mnogo očekivalo u budućnosti, ali surove finansijske okolnosti pokvarile su sve planove.

Malo, po malo, Crvena zvezda koristi Partizanove probleme, pa su se u proteklih nekoliko dana pojavile dve slične informacije, o prelascima vaterpolista Partizana u ekipu Crvene zvezde.

''Žurnal'' prenosi da su u pitanju Petar Smiljević i Lazar Vićković, a njihove prelaske u Zvezdu potvrdio je i trener Partizana Marko Bašić.

''Za Vićkovića sam znao, najavljivao je da ne može više, da je nezadovoljan. Smiljević je bio jedan od mojih prioriteta za sledeću sezonu, naše dete prošao je celu školu.







Pet godina sam ga trenirao, sad ide kad treba najviše da pokaže. Ne može ni on više. To su super deca, razumem ih, ali sam nemoćan kao trener bilo šta da uradim. Želim im sve najbolje, neka ostvare svoje želje'', rekao je Bašić.

-
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.