Navijači Partizana stižu u Plzenj, jako obezbeđenje u centru (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2018, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana stižu u Plzenj, jako obezbeđenje u centru (foto)

Pristalice crno-belih preselile su se danas iz Praga u Plzenj, praćeni su budnim okom policije.

Navijači Partizana počeli su popodne da se okupljaju u Plzenju za meč sa Viktorijom u Ligi Evrope, praćeni jakim policijskim snagama. Organizovani deo pristalica, njih oko 100, sakupio se rano popodne na gradskom trgu, odakle će krenuti ka stadionu.

Ukupno se očekuje će nešto više od 500 navijača šampiona Srbije bodriti svoj tim u revanš meču šesnaestine >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << finala Lige Evrope. Veći deo njih dolazi danas iz Praga, koji je u sredu tokom dana preplavljen navijačima Partizana.

Po kafićima u centru se strogo pričao srpski, a bila su vidljiva obeležja kluba. Zanimljivo je da se na ulazu u Dusan arenu u Plzenju nalazi evropska mapa sa značkama klubova protiv kojih je Viktorija igrala u Evropi. Tu je značka Vojvodine, koju je Viktorija pre dve i po godine pobedila ukupno 5:0 u dvomeču, ali još nema Partizanove.

Pogledajte malo atmosferu sa ulica Plzenja.

Fotografije: Sportske.net/Aleksandra Danilović
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona,   Finale Lige Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

(KURIR TV) BAKLJADA GROBARA U PLZENJU: Navijači Partizana ovako krenuli na duel sa Viktorijom

Izvor: Kurir, 22.Feb.2018

Navijači Partizana napravili su bakljadu na putu ka stadionu Viktorije gde se igra revanš meč šesnaestine finala fudbalske Lige Evrope.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.