Najki zainteresovan za Partizan, poslao ponudu

Izvor: B92, 01.Apr.2016, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Najki" zainteresovan za Partizan, poslao ponudu

Kompanija "Najki" poslala je ponudu fudbalskom klubu Partizan u vezi sa sponzorstvom, ali nikakav ugovor još uvek nije potpisan.

Predstavnici jedne od najvećih svetskih kompanija već neko vreme su zainteresovani da sponzorišu ’crno-bele’, a sada su uputili zvaničnu ponudu klubu iz Humske.

Iako se po nekim medijima spekuliše o navodnim sumama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz "Najkija" navode da još uvek nisu dobili odgovor od Partizana.

"Kompanija ’Najki’ dostavila je fudbalskom klubu Partizan o zvaničnoj saradnji, ali još uvek nije bilo dogovora. Kada bude usledila reakcija iz kluba, moći ćemo da objavimo više informacija", rečeno je za B92.

Prema nezvaničnim saznanjima B92, dresovi aktuelnog šampiona Srbije ne bi trebalo da budu redizajnirani za sledeću sezonu.

Kompanija "Adidas" trenutno je sponzor Partizana, a ugovor im ističe na kraju sezone.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partizan dobio ponudu novog sponzora

Izvor: TV Arena Sport, 01.Apr.2016

Kompanija "Najki" poslala je ponudu fudbalskom klubu Partizan u vezi sa sponzorstvom, ali nikakav ugovor još uvek nije potpisan...Predstavnici jedne od najvećih svetskih kompanija već neko vreme su zainteresovani da sponzorišu ekipu Partizana, a sada su uputili zvaničnu ponudu klubu iz Humske...Iako...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.