Najbrži gol od početka Linglong Superlige, TSC poveo protiv Partizana! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 20:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najbrži gol od početka Linglong Superlige, TSC poveo protiv Partizana! (video)

Šok za crno-bele već na startu meča.

Donekle i svečarska je atmosfera večeras u Humskoj posle plasmana Partizana u Ligu Evrope, ulaz na stadion je slobodan, okupilo se u Humskoj desetak hiljada navijača, ali sve njih je u 27. sekundi utakmice šokirao Nenad Lukić, fudbaler TSC-a.

Sve je počelo posle greške Sume na sredini terena, usledio je munjevit napad gostiju iz Bačke Topole, na kraju Ostojić posle centaršuta izbija loptu samo do Lukića, koji snažnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << udarcem pod prečku uspeva da savlada kapitena Partizana Vladimira Stojkovića - 0:1!

Partizan je mogao da uzvrati preko Lutovca u šestom minutu, ali je njegov udarac zaustavio golman gostiju Nenad Filipović.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan primio gol u prvom napadu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2019

Loše je krenulo večeras po Partizan. Hit srpskog šampionata TSC iz Bačke Topole uspeo je da postigne gol iz prve akcije na stadionu u Humskoj i dođe do neočekivane prednosti. Nije prošlo ni celih 30 sekundi, a Vladimir Stojković je savladan. Najbrži pogodak ove sezone u Superligi..  Hrabro...

Nastavak na MozzartSport.com...

TSC iz Humske pravo na vrh tabele, Partizan već u ozbiljnom bodovnom minusu! (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019

Partizan večeras svih 90 minuta, plus još oko šest minuta nadoknade vremena jurio rezultat protiv TSC-a i na kraju stigao samo do boda. Tim iz Bačke Topole preuzeo vrh tabele od Vojvodine...Tri dana posle plasmana u Ligu Evrope, Partizan je večeras pred svojim navijačima pokvario utisak - na domaćoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.