Nagrada za Partizanovog BISERA: Majstorija, pa sat

Izvor: Mondo, 25.Avg.2019, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nagrada za Partizanovog BISERA: Majstorija, pa sat

Veliki talenat crno-belih zaradio poklon za najlepši gol kola Superlige. "Drago mi je zbog selektora, a još više zbog društvenih mreža".

Filip Stevanović (16) stekao je ovog leta velike simpatije Partizanovih navijača i generalno ljubitelja fudbala u Srbiji.

Talenat crno-belih dobio je poverenje trenera Save Miloševića i sjajno počeo seniorsku karijeru. Njen do sada najlepši momenat bio je gol protiv Rada, posle slaloma kroz odbranu "građevinara". >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Pogledajte majstoriju.

Izvor: MONDO/Arena Sport

Stevanović je tim pogotkom dobrio nagradu Fudbalskog saveza Srbije, namenjenu strelcima najlepših golova svake superligaške runde.

Lepu nagradu, sat, uručio mu je kolumnista i saradnik MONDA Nebojša Petrović, direktor medija službe FSS. Kadetski reprezentativac Srbije je nasmejan primio priznanje, pred budnim pogledom trenera Miloševića.

Pored glasa publike na društvenim mrežama, Stevanović je dobio i glasove trojice selektora FSS Nenada Milovanovića, Igora Spasića i Dejana Brankovića.

"Hvala puno FSS na ovoj nagradi. Sat je prelep i nosiću ga sa zadovoljstvom. Nemam problema sa kašnjenjem na treninge, najmladji sam u ekipi i od mene se očekuje da uvek stižem medju prvima".

"Serija golova je počela protiv Konaha, nastavila se protiv Mačve i Rada. Drago mi je da su selektori glasali za moj gol, ali mi je još veća satisfakcija što ni za publiku na društvenim mrežama nije bilo dileme", izjavio je biser crno-belih.

Stevanović je rodom iz Arilja, odakle su dolazili nekadašnji prvotimci "večitih rivala", poput Marka Jovanovića i Nebojše Krupnikovića.

Mladi vezista, koji je donedavno i živeo u rodnom gradu, kaže da taj kraj sada navija za crno-bele.

"Zahvaljujući mojim golovima, Partizan je stekao mnogo novih navijača u Arilju. Bio sam impresioniran prizorom na poslednjoj utakmici kada su dečica iz mog prvog kluba OFK Vranića došla da navijaju za crno-bele".

Ovog leta, mnogi su u Stevanoviću videli potencijalnog naslednika Saše Ilića, legende kluba iz Humske koji je od ovog meseca član stručnog štaba kadetske reprezentacije Srbije.

"Sale Ilić je legenda kluba i mnogo nam nedostaje na treninzima i utakmicama. Uživali smo u njegovim potezima, dizao je atmosferu u svlačionici. Sada je trener u kadetskoj selekciji i možda nam se ponovo ukaže prilika da sarađujemo. Moje je da pružam dobre partije, a na selektorima je da odluče za koju cu selekciju nastupati u datom trenutku. Ostaje mi za uspomenu prvenac u dresu pionirske reprezentacije Srbije, protiv Hrvatske na razvojnom turniru u Sloveniji", dodao je Stevanović.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.