Na Partizan – Smederevo samo sa godišnjom kartom

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Okt.2011, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Partizan – Smederevo samo sa godišnjom kartom

Na subotnju utakmicu između Partizana i Smedereva moći će da uđu samo navijači i simpatizeri tih timova koji imaju godišnju pretplatnu kartu, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije.
U MUP-u kažu i da predstojećeg vikenda u Beogradu neće dozvoliti održavanje nijednog skupa koji nije prijavljen u skladu sa zakonom.
Pred prvenstveni meč Partizana sa Smederevom, koji se igra na stadionu u Humskoj, beogradska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << štampa piše da policija ima saznanja da bi pripadnici „Zabranjenih”, navijačke grupe Partizana, sutra mogli da pokušaju upad na južnu tribinu, gde prevlast ima navijačka grupa „Alkatraz”.
Direktor policije Milodrad Veljović kaže da je atmosfera pred sutrašnju utakmicu između fudbalera Partizana i Smedereva na stadionu „crno-belih” napeta i poručio da navijači problem moraju rešiti unutar trofejnog kluba.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bojazan od navijačkog sukoba: na Partizan - Smederevo samo sa godišnjom kartom

Izvor: Blic, 28.Okt.2011

Na subotnju utakmicu između fudbalskih klubova Partizan i Smederevo moći će da uđu samo navijači i simpatizeri tih timova koji imaju godišnju pretplatnu kartu, rečeno je u petak uveče Tanjugu u MUP-u Srbije...U MUP-u kažu i da predstojećeg vikenda u Beogradu neće dozvoliti održavanje nijednog...

Nastavak na Blic...

Na Partizan – Smederevo samo sa godišnjom kartom

Izvor: Utakmica.rs, 28.Okt.2011

Na subotnju utakmicu između Partizana i Smedereva moći će da uđu samo navijači i simpatizeri tih timova koji imaju godišnju pretplatnu kartu, rečeno je večeras Tanjugu u MUP-u Srbije. U MUP-u kažu i da predstojećeg vikenda u Beogradu neće...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Partizan: Na meč sa Smederevom samo uz godišnju kartu

Izvor: Sportal.rs, 28.Okt.2011

Zbog mogućih nemira dve sukobljene strane navijača Partizana, šampion iz Humske ulice je doneo odluku da će na stadion pred meč sa FK Smederevo moći da uđu samo navijači sa godišnjim ulaznicama.

Nastavak na Sportal.rs...

MUP: Na utakmicu Partizan-Smederevo samo sa godišnjom kartom

Izvor: Glas javnosti, 29.Okt.2011, 07:11

BEOGRAD - Na utakmicu FK "Partizan" i FK "Smederevo", koja će biti odigrana u danas od 17moći će da uđu samo navijači i simpatizeri tih timova koji imaju godišnju pretplatnu kartu, rečeno je u MUP-u Srbije...U MUP-u kažu i da predstojećeg vikenda u Beogradu neće dozvoliti održavanje nijednog...

Nastavak na Glas javnosti...

Više policije nego navijača u Humskoj

Izvor: Blic, 29.Okt.2011

Mere bezbednosti u okolini hrama Svetog Save su izuzetno velike jer se očekivalo okupljanje navijača Partizana združenih u grupu "Zabranjeni", a veliki broj pripadnika policije ne dozvoljava nikakvo zadržavanje u blizini...Pripadnici navijačke grupe "Zabranjeni" najavili su okupljanje kod hrama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.