Izvor: HotSport.rs, 09.Jun.2016, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIŠTA OD ŽELJENOG POJAČANJA: Partizan ostaje bez već viđenog krila

Miroslav Radović po svemu sudeći neće naredne sezone igrati u Partizanu.

Nakon što je raskinuo ugovor sa ljubljanskom Olimpijom, Miroslav Radović je predstavljen kao jedan od fudbalera koji bi mogli da pojačaju Partizan u ovom prelaznom roku.
Ipak, od toga po svemu sudeći neće biti ništa, već će sjajno krilo ponovo obući dres Legije iz Varšave.
Radović je za Legiju odigrao 329 utakmica, postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << 77 golova, ima dve titule Poljske, četiri kupa i Superkup.
ŠOK U NEMAČKOJ: Levandovski pronađen mrtav (FOTO)

Predsednik kluba Boguslav Lesnodorski rekao je kako će sa Radovićem razgovarati o povratku u klub na svadbi Jakuba Žežničaka, defanzivca varšavskog tima:
– Ako je u formi, ako je zdrav, trener će sigurno razmotriti tu mogućnost.
Ukoliko izabere Poljsku pre Partizana, nema sumnje da će navijači crno-belih biti veoma razočarani.
ODLUKA KOJA MENJA FUDBAL: Ipak ima nešto i u ljubavi

The post NIŠTA OD ŽELJENOG POJAČANJA: Partizan ostaje bez već viđenog krila appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOMIĆ REŠIO JOŠ JEDNO PITANJE: Napadač na pragu Humske

Izvor: HotSport.rs, 09.Jun.2016

Partizan bi u narednih par dana mogao da završi posao sa napadačem kog želi od prošle zime.. . Ko čeka taj i dočeka. Ili, upornost se uvek na kraju isplati. Partizan samo detalji dele od novog pojačanja i to u samom špicu. Kako javlja MocartSport, Samjuel Ovusu je blizu prelaska u redove osvajača...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.