NIŠTA OD PARTIZANA: Dorsi ODJAVIO Olimpijakos i zapucao u NBA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2022, 08:30

NIŠTA OD PARTIZANA: Dorsi ODJAVIO Olimpijakos i zapucao u NBA

Zadovoljio na treninzima.

Pričalo se da mu Partizan nudi milione, da će Olimpijaskos čiji je ljubimac navijača učiniti sve da ga zadrži. Međutim, Tajler Dorsi je imao sasvim druge planove. Vratio se kući i na pragu je povratka u NBA.

Naime, kako prenosi nekoliko grčkih medija, on je posle probnih, privatnih treninga sa Dalas Mavsima zadovoljio trenere i zauzeće mesto u rosteru za sledeću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sezonu.

Dorsi će se tako posle sjajne sezone u Pireju, tokom koje je u Evroligi beležio 12.8 poena,, 2.3 skoka i dve asustencije, vratii u NBA ligu.

Το μπάσκετ είναι στιγμές..

Κάθε φίλαθλος δένεται με παίκτη όταν του χαρίζει κάποιες συγκεκριμένες στιγμές.

Επειδή αυτή η μέρα ανήκει στον Tayler,θα μοιραστώ την φάση με την οποία θα τον μνημονεύω στο μυαλό μου με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Εις το επανιδειν#Olympiacosbc #Dorsey pic.twitter.com/fgt4sZ2C09

— ARCADIOS (@Dimantoni7) July 7, 2022

On je u najjačoj ligi sveta nastupao za Atlantu (koja ga je i birala kao 41. pika na draftu 2017. godine) a potom kratko i za Memfis.

Podsetimo, neposredno po završetku sezone Dorisi se dovodio u vezu sa Partizanom, koji je navodno nudio milion i po evra za godinu dana ugovora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.