NIŠTA MU NIJE JASNO: Mekadu se oglasio o stanju u Partizanu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2020, 19:05

NIŠTA MU NIJE JASNO: Mekadu se oglasio o stanju u Partizanu (VIDEO)

Crno-beli ostali bez trenera.

Navijačima Partizana nije bilo lako u prethodnih par dana pošt je prvo klub napustio Kori Volden i najverovatnije će karijeru nastaviti u redovima večitog rival Crvene zvezde, a danas je i zvanično saopšteno da Andrea Trinkijeri neće naredne sezone biti na klupi crno-belih, tačnije da je eć dogovorio uslove sa Bajernom iz Minhena.

Na ovo je odreagovao i Džejms Mekadu, bivši centar Partizana koji je u Beograd stigao u januaru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i otišao iz kluba po isteku ugovora. Mekadu je snimio video pruku koji je postavio na svom Instagram profilu u kojoj je prokomentarisao stanje u Partizanu.

Буквално мој брате pic.twitter.com/mnl85chqYX

— Паблито (@Zviznut) June 29, 2020

I jedni i drugi još mogu u Evropu, a Hetafe je dobio pet od poslednjih šest sudara sa Real Sosijedadom, četiri puta rezultatom 2:1, a taj rezultat sad se plaća kvotom 10! Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč Hetafe – Real Sosijedad.

 - Partizan je bio najbolji tim Evrokupa, najbolji tim ABA lige, kao najbolji je išao u plej-of i skoro pa garantovano bio u Evroligi, a sada se ovo dešava. Otiša je Kori, startni plejmejker, a sada je otišao i Trinki... To je ludo. Ko je sledeći - rekao je Džejms Mekadu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.