NISMO TO OČEKIVALI OD NJEGA: Anđušić OTKRIO ko je najviše iznenadio igrače Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 23:54

"NISMO TO OČEKIVALI OD NJEGA": Anđušić OTKRIO ko je najviše iznenadio igrače Partizana

Bolan poraz crno-belih...

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan rezultatom 88:72 u meču 19. kola Evrolige. Nakon meča se medijima obratio Danilo Anđušić, košarkaš crni-belih.

- Prvo poluvreme nas je koštalo pobede. Ušli su u ovaj meč sa boljom energijom, samim tim i boljom igrom, to je presudilo. Sutra je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dan. Imamo vremena da razmišljamo o svemu - istakao je Anđušić.

Potom se osvrnuo na atmosferu sa tribina tokom meča.

- Nije da smo obraćali pažnju na te stvari. Nikada se ne obaziremo na atmosferu oko nas, i to sigurno nije uticalo na našu igru - istakao je Danilo i potom prokomentarisao igru Gilespija.

- Igrao je sa sjajnom energijom, konstantno je bio na ofanzivnom skoku, borio se za svaku loptu. Nismo to očekivali od njega. Kako god, odigrao je sjajnu utakmicu. Nama nije falio Ledej, već tri-četiri igrača su nam konstantno van stroja. To opravdanje, ali moramo to znati.

Košarkaš Partizana je za kraj istakao da će se posvetiti analizi utakmice.

Sutra je novi dan, gledaćemo utakmicu, analiziraćemo, videćemo greške koje više ne smemo da ponovimo.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Anđušić nije saglasan sa Obradovićem: Gilespi je bio "x" faktor

Izvor: B92, 04.Jan.2024

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić smatra da je Fredi Gilespi bio jedan od ključnih igrača koji su Zvezdi doneli pobedu u meču 19. kola Evrolige...Međutim, kada su njegovog trenera Željka Obradovića upitali za partiju Gilespija, iskusni stručnjak nije smatrao da reči hvale zaslužuje on već...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.