NINKOVIĆ PORUČIO IZ BOLNICE: Ima važnu poruku za UPRAVU Partizana!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 19:00

NINKOVIĆ PORUČIO IZ BOLNICE: Ima važnu poruku za UPRAVU Partizana!

Srpski fudbaler je na oporavku u privatnoj klinici.

Srpski internacionalac, fudbaler Askolija Nikola Ninković doživeo je u petak saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj. On je Poršeom udario u kamion koji je bio nepropisno parkiran. Ninković je prevezen u bolnicu u Sisku gde je proveo jedan dan, a potom je brat došao po njega i odvezao ga u Beograd. Fudbaler se oporavlja u jednoj beogradskoj privatnoj klinici, odakle je dao izjavu putem SMS poruka.

– Ne mogu da pričam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su mi jedva spasili jezik od amputacije. Usta su mi u koncima i jedno vreme neću moći da govorim. Ostalo je manje, više sve u redu. Imam neko krvarenje u mozgu, ali to će da se reši samo od sebe, samo je potrebno vreme. Za sada ne smem mnogo ni da hodam, pa iz kreveta ustajem samo kad moram do kupatila. Ruke su, hvala Bogu, dobro– izjavio je Ninković za Informer.

Milan ima perfektan start sezone - četiri pobede u četiri kola Serije A, a večeras (20.45) očekuje ga još jedan veliki ispit jer mu u goste dolazi Roma. Kec na Rosonere je 2,15, iks je 3,45, a dvojka 3,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan - Roma.

Ninković je dete Partizana. U izjavi kaže da ga niko od zvaničnika kluba iz Humske nije zvao.

– Zvalo me je mnogo nekadašnjih saigrača iz Partizana, sa nekima se godinama nisam čuo i video. Hvala im što su me se setili. S druge strane, od zvaničnika iz kluba me niko nije zvao, što je i bolje. To nisu ljudi, to su životinje koje su došle da unište klub, ali ne bih sada o njima. Meni je najvažnije da mi je puno mojih Grobara pisalo – rekao je Nikola Ninković.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.