NIKOLIĆEV RIZIK: Da li je ovo dobra odluka trenera Partizana? (SASTAV)

Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIĆEV RIZIK: Da li je ovo dobra odluka trenera Partizana? (SASTAV)

Vaga trener Partizana Marko Nikolić koje je najbolje rešenje za drugog štopera na Čairu protiv Radničkog, umesto kažnjenog Bojana Ostojića.
Kako HotSport saznaje, blizu je da od početka zaigra „zaboravljeni“ Ćirković, koji je u drugom delu sezone uglavnom rezerva i igra za drugi tim, kako bi održavao ritam.
Sigurno je da momak, kog je bez razloga sklonio Ivan Tomić, može da odradi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << zadatke, a pogotovo zato što „u dušu“ poznaje rivala iz redova Radničkog, Kojića, sa kojim je igrao u Radu i Partizanu.
Rezervna opcija je da se vrati Jevtović, ali time Partizan gubi na agresivnosti u veznom redu, pa je potrebno tri puta izmeriti i odlučiti. 
Možda Nikolić odluči da u meč uđe opreznije, bez Tavambe, iako je njegova uloga veoma važna.
Očekivani sastav Partizana:
Stevanović, Vulićević, Milenković, Ćirković, Miletić, Jevtović, Kosović, Janković, Tavamba, Leonardo, Đurđević



 
The post NIKOLIĆEV RIZIK: Da li je ovo dobra odluka trenera Partizana? (SASTAV) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" ruše rekord - Na "Čairu" 15.000 navijača!? (foto)

Izvor: Sportske.net, 17.Maj.2017

Navijači fudbalskog kluba Partizan izvršili su invaziju na Niš, a kako trenutno stoje stvari večeras će biti zabeležena rekordna poseta na "Čairu"...Ljubitelji fudbala u Nišu sećaju se vremena kada je Radnički igrao u Evropi i kada su tribine stadiona "Čair" bile male da prime sve one koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.