NIKO GA NIJE OBAVESTIO: Vezistu Partizana IZNENADILA mogućnost da NAPUSTI Humsku! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKO GA NIJE OBAVESTIO: Vezistu Partizana IZNENADILA mogućnost da NAPUSTI Humsku! (FOTO)

O tome se dugo priča.

Povreda Marka Jankovića omogućila je Sejdubi Sumi da se nađe u avionu za Istanbul i odigra, možda i poslednju utakmicu u crno-belom dresu na evropskoj sceni. Najskuplje pojačanje Partizana u istoriji, ipak, smatra da je prerano donositi zaključke oko odlasku iz Humske.

PARTIZAN STIGAO U ISTANBUL: Bata glavna zvezda, svuda OBEZBEĐENJE, ali ime hotela ne sluti na dobro (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

VELIKI PEH ZA PARTIZAN: Crno-beli OSLABLJENI putuju u Istanbul (FOTO)

HOROR U ZEMLJI FUDBALA: Haos u Sao Paolu, meč prekinut, navijači pokušali da uđu na teren (VIDEO)

- Čeka nas izuzetno važna utakmica. Došli smo ovde da branimo naše interese protiv velikog kluba. Učili smo na onome što nam je trener pričao minulih dana. Biće sjajan meč - siguran je Suma.

Omaleni vezista bio je strelac protiv Videotona i Olimpijakosa. Od njega se očekuje da ponovi efikasnost iz tih duela.

- Neću da kažem ništa na tu temu, jer znate kakva je situacija. Jak sam u glavi. Znam šta moram da radim. A, ako dobijem šansu, nadam se da će se isto završiti kao na tim mečevima - poručio je Suma.

Fudbaler iz Gvineje začudio se konstatacijom da će do kraja prelaznog roka napustiti Partizana.

- Da biste dobili informacije na ovu temu, morate da pitate klub. Ja mogu da govorim u svoje ime i ne znam ništa o tome. Ako klub odluči, to je glavno. Neće navijači i ljudi van kluba odlučivati oko toga - kategoričan je kreator igre crno-belih.

Suma zna da nije retkost da igrači dođu u situaciju sa kakvom se on sreo u osvajaču Kupa Srbije.

- Rekao bih to ovako: nisam danas počeo da igram fudbal! Dešavaju se ovakve situacije u životu, mnogi igrači su se nalazili u poziciji u kojoj sam ja sad. Moram da budem strpljiv, da radim na tome da dobijem šansu i da je iskoristim.

O novom treneru Zoranu Mirkoviću i njegovom odnosu sa igračima vezista ima samo reči hvale.

- Veoma dobar trener! Iskren je, direktan, poseduje snažan karakter i može da podigne Partizan na viši nivo. Sa ovakvim trenerom nema šale. Mislim da je to dobro za nas - rekao je Sejduba Suma.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.