NIKAD NIJE KASNO: Fudbaler Partizana polagao prijemni ispit za fakultet

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 21:48

NIKAD NIJE KASNO: Fudbaler Partizana polagao prijemni ispit za fakultet

Iznenadio navijače.

Fudbalska sezona je završena, ali za pojedine fudbalera Partizana nema odmora.

Real večeras (22.00) protiv Hetafea ima priliku da pobegne Barseloni na četiri boda razlike i teško da će propustiti takav zicer. Kvota na keca je 1,45, a na 1&3+ 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Hetafe.

Defanzivac crno-belih Nemanja Miletić odlučio je da upiše Ekonomski fakultet, pa je danas polagao prijemni ispit. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije mu bilo lako, jer osim gradiva morao je da se bori sa plus 35 i zaštitnom maskom.

Na Tviteru je bilo mnogo šaljivih komentara, ali jedno je jasno – za sticanje znanja nikad nije kasno.

Fudbaler Partizana, Nemanja Miletić, danas je polagao prijemni za ekonomski fakultet. Kao što vidite, nikad nije kasno. Srećno Ćelavi! 😊 pic.twitter.com/u8ox1fVnm0

— PartizanINFO (@InfoPartizan) July 2, 2020
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Brucoši, niste sami - student postaje i reprezentativac Srbije! (foto)

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2020, 09:16

Nadamo se da je sve prošlo kako treba...Ima fudbalera koji očigledno razmišljaju i šta posle igračke karijere...Jedan do takvih jeste i igrač Partizana Nemanja Miletić koji je polagao prijemni ispit na Ekonomskom fakultetu u Prištini sa privremenim premeštajem u Kosovsku Mitrovicu..."Konkurisao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.