NIJE TAKO MISLIO: Gaćinović se kaje zbog izjave o Partizanu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 13:23

NIJE TAKO MISLIO: Gaćinović se kaje zbog izjave o Partizanu

"Izjava je nesmotrena".

Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović žali zbog izjave koju je dao nakon meča protiv Partizana.

Iskusni stručnjak je u elaboraciju posle pobede nad crno-belima istakao da je rezultat od 1:0 premali i da su Pazarci propustili da do vrha napune mrežu protivnika.

Nedelju dana kasnije, Gaćinović se kaje zbog izrečenog.

- Danima sam u superlativima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << govorio o Partizanu, klubu i timu koji izuzetno cenim, ali na to niko nije obratio pažnju niti je koga to zanimalo. Izjava koju sam dao bila je nesmotrena, preterana i prejaka, tim pre što sam u takvim prilikama uvek odmeren. Ne znam šta mi je bilo, poneli su me pobeda i atmosfera koju je stvorila mala grupa ljudi na tribinama - izjavio je Gaćinović, a prenosi ''Sportski žurnal''.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.