NIJE SAMO STOJKOVIĆ: Za Dinamo neizvestan još jedan igrač Partizana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2017, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE SAMO STOJKOVIĆ: Za Dinamo neizvestan još jedan igrač Partizana (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak.

Vladimir Stojković je pod znakom pitanja za meč drugog kola Lige Evrope između Partizana i kijevskog Dinama, u okviru drugog kola B grupe Lige Evrope, ali čuvar mreže crno-belih nije jedini neizvestan za taj duel. Pod velikim znakom pitanja je i Marko Jevtović, koji je u subotu na treningu obnovio povredu kolena, zbog koje i nije bio u kombinaciji za utakmicu protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rada.

Učešće Jevtovića u meču protiv vicešampiona Ukrajine ostaće nepoznanica do poslednjeg časa, kao i golmana Stojkovića koji će biti podvrgnut terapijama. Izvesno je da protiv Dinama neće igrati povređeni Zoran Tošić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.