NIJE SAMO PANTER: Još jedan ključni igrač Partizana na putu za Barselonu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:33

NIJE SAMO PANTER: Još jedan ključni igrač Partizana na putu za Barselonu (FOTO)

Ponovo će igrati u istom timu.

Iako je predsednik Partizana, Ostoja Mijailović nije potvrdio odlazak Kevina Pantera o čemu više možeta da pročitate OVDE, kapiten crno-belih je novi igrač Barselone.

Kako stvari stoje Panteru će društvo u Kataloniji praviti Matijas Lesor. Francuski centar imao je sezonu iz snova u Humskoj, tako da ima ogroman broj ponuda. Crno-beli žele da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrže, ali su ima šanse svakim danom sve manje.

Ergin Ataman'ın transfer hedeflerine Barcelona kancası 🪝

👀 Kevin Punter'ı Panathinaikos'un elinden kapan Katalan ekibi, şimdi de gözünü Mathias Lessort'a dikti! #EuroLeague

— TrendBasket (@TrendBasket) June 27, 2023

Košarkaš iza koga je najbolja sezona u karijeri ključna je meta Panatinaikosa za poziciju broj „pet“, ali Barselona, tvrde grčki mediji, nakon što je Zelenima ispred nosa „ukrala“ Kevina Pantera i u ovom slučaju želi da odnese pobedu.

Poznato je da je Panatinaikos ponudio Lesoru dvogodišnji ugovor, uz platu od milion i po evra po sezoni, što je više nego što je Francuz imao u Humskoj, ali u poslednja 24 sata i trku se uključila i Barselona.

Adut Katalonaca sada je i Panter, koji dodatno jača Barsinu poziciju u pregovorima i može da odigra svoju ulogu u odluci samog Lesora.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Olga Kalenčug, novinarka ukrajinoskog Šahtjora

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.