NEMA OPUŠTANJA U PARTIZANU: Derbi je ZABRANJENA TEMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2023, 16:43

NEMA OPUŠTANJA U PARTIZANU: Derbi je ZABRANJENA TEMA

Oglasio se Igor Duljaj...

Trener Partizana Igor Duljaj izjavio je da će na meču 8. kola Superlige Srbije protiv Železničara izvesti najbolji mogući tim. On je istakao da je igračima zabranjeno da misle na duel sa Crvenom zvezdom, koji se igra naredne srede, 27. septembra, na stadionu u Humskoj.

Partizan će u petak od 20.00 gostovati ekipi Železničara u Pančevu. "Crno-beli" se nalaze na drugom mestu na tabeli sa 16 bodova uz meč manje.

- Očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nas teška utakmica u Pančevu. To je klub koji je nedavno ušao u Superligu. Svi ti timovi imaju supermotiv da igraju protiv velikih srpskih klubova. Biće veoma teško, jer nemaju šta da izgube. Železničar u svojim redovima ima neke igrače, koji su bili u Partizanu i imaće motiv da se dokažu. Smatram da imaju veliku prednost što imaju iskusnog trenera Aleksandra Lintu. Verujem da će se oni dobro pripremiti za ovu utakmicu - rekao je Duljaj na konferenciji za medije.

On je dodao da problem Partizanu može da predstavlja veštačka trava na stadionu u Pančevu.

- Trebalo bi da se adaptiramo. U svakom slučaju neće nam biti nimalo lako", dodao je trener Partizana.

On se još jednom osvrnuo na meč sa Radnikom u prethodnom kolu SLS. "Crno-beli" su gubili 2:0, ali su na kraju slavili 3:2.

- Tim je pokazao da može da se vrati iz 'mrtvih'. Naš tim nijednog trenutka nije pokazao paniku, strah. Pokazali su želju, videlo se po njima da veruju u pobedu. Naravno nećemo uvek moći da postižemo golove u poslednjim trenucima meča. Biće veoma teško u narednim mečevima. Trudićemo se da greške u hodu ispravimo - naveo je Duljaj.

Partizan će u devetom kolu SLS 27. septembra na svom terenu dočekati Crvenu zvezdu.

- Svima je zabranjeno da pričaju o derbiju. Nama je najvažnija naredna utakmica, izvešću najbolji tim protiv Železničara. Cilj nam je tri boda, ali neće da bude lako. Posle današnjeg treninga znaću koga ću imati na raspolaganju. Znam šta ova utakmica može da donese. Ne razmišljamo o narednoj utakmici. Svima je zabranjemo da pričaju o derbiju, samo mislimo na Železničar. Nema kalkulacija. Samo Železničar, ponavljam derbi je svima nama zabranjena tema - rekao je Duljaj i dodao da očekuje veliku podršku navijača u Pančevu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.