NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC SRBIJE OSTAO BEZ KLUBA: Sledi li povratak u Partizan?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 22:14

NEKADAŠNJI REPREZENTATIVAC SRBIJE OSTAO BEZ KLUBA: Sledi li povratak u Partizan?

Izuzetno bi značio na toj poziciji.

Nekadašnji reprezentativac Srbije Ivan Radovanović koji je već 15 godina u Italiji, ostao je bezn angažmana. Naime, on je raskinuo ugovor sa ekipom  iz Serije A, Salernitanom.

Radovanoviću je ugovor sa klubom iz Salerna isticao na kraju sezone, ali ga je sporazmuo raskinuo.

Nekadašnji fudbaler Partizana iz kojeg je 2008. godine otišao u Atalantu iz Bergama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proveo je godinu dana u Salernitani, upisao 21 nastup i postigao jedan pogodak.

Pored Salernitane i Atalanante Radovanović je u Italiji nastupao za Kjevo, Đenovu, Novaru, Bolonju i Pizu.

Ostaje nam da vidimo da li će se posle decenije i po iskusni vezista možda odlučiti za povratak u Srbiju, i crno-beli tim, pošto bi Partizanu sigurno značio igrač sa tolikim iskustvom na poziciji zadnjeg veznog, jer četa Gordana Petrića osim nespremnog Andresa Kolorada koji takođe igra na poziciji zadnjeg veznog nije dovela nikoga.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Andrea Sahara, izabranica boksera Kubrata Puleva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.