Izvor: HotSport.rs, 12.Mar.2017, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE SEBI DA NAĐE MESTO: Bivši štoper Partizana otpušten i u Kazahstanu! (VIDEO)

Nakon što su ga crno-beli otpustili Sedrik Gogua je bio na probama u kijevskom Dinamu i sada u Aktobeu ali se ovim klubovima nije svidelo ono što su videli.

Blizu je bio Gogua potpisu ugovora sa Aktobeom, ali su iz kazahstanskog kluba nakon dužeg vaganja ipak prelomio da bivši štoper Partizana nije neophodan, pa su mu dali odrešene ruke u potrazi nove sredine.
Prema poslednjim informacijama novi klub visokog >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << štopera iz Obale Slonovače biće letonska Riga, za koju bi trebalo zvanično da debituje u toku naredne nedelje.
Iako je na samom početku svog boravka u Beogradu delovalo da su crno-beli ,na nešto duži period, dobili veliko pojačanje na kraju je ipak došlo do kompikacijama. Nakon odlične prve polusezone u Humskojm u kojoj je čak postigao i pogodak u “večitom derbiju” na kraju je na površinu isplivalo problematično ponašanje afričkog fudbalera, koje klubovi poput Partizana ne trpe i ubrzo je usledio razlaz.
Pre crno-belih Gogua je nosio dres finskog SJK, sa kojim je osvojio i nacionalni šampionat ove skandinavske zemlje.
The post NE MOŽE SEBI DA NAĐE MESTO: Bivši štoper Partizana otpušten i u Kazahstanu! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.