NAJTEŽE JE IGRATI U BEOGRADU: Moneke istakao ljubimca navijača Partizana

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2024, 20:44

NAJTEŽE JE IGRATI U BEOGRADU: Moneke istakao ljubimca navijača Partizana

Tvrdi da je Spanulis najbolji igrač Evrolige svih vremena.

Košarkaš Baskonije Čima Moneke rekao je da su najteže utakmice u Evroligi mečevi u Areni protiv srpskih klubova, Crvene zvezde i Partizana.

- U Areni je definitivno najteža utakmica za igranje, mada još nisam igrao protiv Partizana, ali nemam dilemu su tamo najteže utakmice u Evroligi. Moram samo da dodam da je atmosfera >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Tel Avivu u plej-ofu prošle sezone protiv Makabija zaista bila posebna - rekao je Nigerijac gostujući u podkastu košarkaškog portala Hoopshype.

Moneke je rekao da je za njega Vasilis Spanulis najbolji košarkaš Evrolige svih vremena.

- Džejmsu nedostaje trofej da bi bio najbolji svih vremena. Ove sezone očekujem da Džejms bude MVP regularnog toka Evrolige. Za mene je najbolji košarkaš Evrolige svih vremena ipak Vasilis Spanulis - dodao je Moneke.

Nigerijac je između ostalog istakao i da mnogo voli da gleda Panatinaikos ove sezone i da izuzetno ceni Matijasa Lesora koji po njegovom mišljenju mora da bude uvršten u idealnu petorku regularnog toka Evrolige.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čima Moneke: Detroit bi u Evroligi stigao do plej-ina

Izvor: Danas, 06.Feb.2024

Čima Moneke eksplodirao je ove sezone u dresu Baskonije i preko noći postao, ako ne najbolji igrač Evrolige, ono bar najpoželjnije pojačanje najvećeg broja navijača evroligaških klubova.

Nastavak na Danas...

Pojačanje u poslednji čas

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Feb.2024, 18:30

Evroligaški timovi imaju vremena do sutra do 18.00 sati da registruju nove igrače koji u aktuelnoj sezoni nisu nosili dresove nekog tima iz takmičenja.. Vreme polako curi, malo je opcija na tržištu, ali pojedini timovi gledaju da u poslednji čas angažuju nova imena. Makabi iz Tel Aviva koji svoje...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.