Musa istisnuo Partizanovo dete, umesto prvog tima selidba u Teleoptik?!

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2019, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Musa istisnuo Partizanovo dete, umesto prvog tima selidba u Teleoptik?!

Ovo se moglo i naslutiti posle angažovanja Muse Ndžaja, iako su prethodno očekivanja bila znatno drugačija...

Činilo se da bi prolećni deo sezone, u kojoj Partizan teško može da se nada osvajanju titule, mogao da bude idealan period za promociju novih nada crno-belih u prvom timu.

Nekolicina najtelentovanijih omladinaca se ove zime nada toj šansi, a pred početak priprema se očekivalo da bi krilni fudbaler Jovan Kokir konačno mogao da izbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u prvi plan, s obzirom da je i ranije bio priključivan prvotimcima, ali bez prave šanse u takmičarskim mečevima.

Međutim, dolazak Muse Ndžaja, koji takođe igra na krilu, a uz ostanak Jankovića, Tošića, Zakarića, Ivanovića nagovestio je da za Kokira ipak neće biti mesta ni tokom proleća.

Taj nagoveštaj će se po svoj prilici i potvrditi, a ''Mondo'' danas prenosi najnovija saznanja da će se Jovan Kokir preseliti na ''kaljenje'' u - Teleoptik...

''Planiram sigurno Pavlovića i Stevanovića, a videćemo do polaska u Tursku možda krene neko od mlađih. Balaž je tu takođe...'', konstatovao je trener Mirković na prozivci 9. januara. Izgleda da je već tada postalo jasno da se na Kokira ne računa ozbiljnije, a u međuvremenu sam fudbaler očigledno nije uspeo da razuveri trenera.


Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.